Hľadajú sa asistenti na 5 otvorených pozícii v Bruseli, Budapešti aj v Bratislave

Máme pre vás ďalších 5 otvorených asistentských pozícii v Bruseli, Budapešti, ale aj v Bratislave!

Program Asistent

The Euro-Mediterranean Human Rights Network (EMHRN) hľadá motivovaného uchádzača na pozíciu “Programme Assistant”, ktorý bude pomáhať na programe v regióne Marshek, najmä v Egypte. Prihlásiť sa môžete do 20. januára 2015, pracovať budete v Bruseli a mesačná mzda závisí od vašich skúseností. Viac info nájdete na oficiálnej stránke TU.

Asistent pre administratívu a financie

Landell Mills je jedným z popredných európskych poskytovateľov poradenských služieb v rozvojových krajinách. Osoba na tejto pozícii bude mať na starosti finančnú a administratívnu podporu pre zmluvy EÚ pre monitorovanie projektov a programov EÚ v oblasti Ázie a Tichomoria. Prihlásiť sa môžete do 20. januára 2015, pracovať budete v Bruseli. Viac info nájdete na oficiálnej stránke TU.

Asistent pre rodové humanitné vedy a pre pohlavia, politiky a globálne nerovnosti

Pozícia sa nachádza v Budapešti na prestížnej  Central European Universty, ktorá  je akreditovaná v USA aj v Maďarsku. Je to súkromná škola, kde všetky predmety sú prednášané v anglickom jazyku. Pozícia na Katedre rodových štúdií  v rámci tejto Univerzity  je na plný úväzok. Prihlásiť sa môžete do 15. januára 2015, pracovať budete v Budapešti.

Viac..  Miriam Lexmann: Prijali sme legislatívu, ktorá má chrániť nezávislosť a vyváženosť médií

Assistant professor in gender humanities TU.

Assistant Professor Position in Gender, Policy, and Global Inequalities TU.

Recruitment asistent

Ako poslednú pozíciu uvádzame pozíciu “Recruitment assistant” pre program Placement Slovakia, ktorý poskytuje komplexné služby pre jednotlivých študentov, absolventov a mladých odborníkov z celej Európskej únie. V súčasnosti sa hľadá asistent, ktorý bude mať na starosti organizovanie a manažovanie pracovných stáží pre zahraničných študentov a absolventov slovenských škôl. Prihlásiť sa môžete do 15. januára 2015, pracovať budete v Bratislave. Viac nájdete na oficiálnej stránke TU.

Pre spravodajský portál EuropskeNoviny.sk spracoval Miroslav Hajnoš, redaktor zameraný na vzdelávanie a možnosti v EÚ.

O Miroslav Hajnoš

Odporúčame pozrieť

Nemecký minister poľnohospodárstva chce rozšíriť štátnu pomoc pre farmárov v EÚ

Nemecký minister poľnohospodárstva Cem Özdemir chce rozšíriť štátnu pomoc pre poľnohospodárov v Európskej únii (EÚ). …

Consent choices