Finalista Dobrovoľníka roka 2016 a víťaz Národnej ceny kariérového poradenstva 2016 hľadá posily do tímu!

Občianske združenie Future Generation Europe, známe projektami Mini-Erasmus alebo Lead Up, hľadá dobrovoľníkov do svojich projektov v akademickom roku 2017/2018.

Future Generation Europe sa venuje vzdelávaniu žiakov stredných škôl a študentov vysokých škôl. Cez ich vlajkový projekt Mini-Erasmus a mentorské programy prešlo za 2 roky už okolo 2.500 mladých ľudí. Cieľom FGE je poskytnúť študentom čo najkorektnejšie informácie, aby si vedeli sami vybrať svoju optimálnu kariérnu a životnú cestu. Ak si mladý pracujúci či študent VŠ a máš záujem, FGE hľadá pomoc v týchto oblastiach a projektoch:

  1. Mini-Erasmus – Komunikácia so strednými školami a žiakmi,
  2. Mini-Erasmus – Príprava a organizovanie eventov v projekte,
  3. Lady Up – Komunikácia s mentorkami a mentees,
  4. Lady Up – Organizácia sprievodných podujatí,
  5. Networking Night – Marketing podujatia,
  6. Networking Night – Organizácia eventu – veľtrh príležitostí,
  7. Back from Abroad – Komunikácia s partnermi a súťažiacimi.

FGE hľadá členov do tímu z Bratislavy a okolia. Pre projekt Mini-Erasmus hľadá FGE členov aj z Banskej Bystrice či z Košíc.

“Minulý august a aj tento sme sa rozhodli značne rozšíriť tím. Ako organizáciu nás čaká skvelé obdobie, začíname sezónu so 6 projektami a ďalšími aktivitami. Minulý rok to boli 2 projekty. Vrcholia predovšetkým prípravy na projekt Mini-Erasmus, jeho súčasť Networking Night a projekt Lady Up. Spúšťame comeback súťaž pre zahraničných Slovákov Back from Abroad. Práce bude kopa. My sa na to veľmi tešíme. Ja mám najväčšiu radosť keď za nami príde mladý človek a povie, že sme mu zmenili životnú dráhu.” uvádza predseda organizácie Matúš Jarolín.

“Týmto by sme do našej organizácie veľmi radi pozvali mladých ľudí, ktorí sa chcú nejakým spôsobom realizovať a pomôcť dobrej veci. Na mojej vlastnej skúsenosti vidím, že v FGE dokážeme mať priamy a rýchly impact na ľudí. Je to možnosť dať mladým to, čo naša generácia na strednej škole nemala. Ak chceš budovať lepšie Slovensko, budeme radi ak ho budeš budovať s nami.” dopĺňa project leaderka projektu Lady Up Slavka Džambová.

Viac o členstve v tíme FGE sa dozvieš na http://futuregenerationeurope.eu/pridaj-sa-k-nam/.
V prípade záujmu pomôcť, pošli CV na info@futuregenerationeurope.eu.

O Miroslav Hajnoš

Odporúčame pozrieť

E. Brogiová: Zákon o slobode médií je súčasťou úsilia EÚ o posilnenie demokracie

Žurnalistiku a slobodné médiá budeme po súčasnom „informačnom zmätku“ opäť vnímať ako kľúčový prvok verejnej …

Consent choices