websupport

Vyklikaj si európsku doménu! Ak máš rýchle prsty, zaregistruješ si ju za dve eurá

Vyklikaj si svoju zľavu – to je výzva, ktorou sa snaží WebSupport prilákať a pobaviť záujemcov o webový portál. Ponúka totiž doménu .eu s nemalou zľavou; chce to ale postreh, pohotovosť a rýchle prsty.

„Všetci máme radi jednoduché, zábavné a funkčné veci,“ opisuje originálny nápad Richard Čermák, Head of Brand spoločnosti WebSupport, ktorá u nás poskytuje priestor na webe pod doménou .eu. „Aj preto prinášame našim zákazníkom kreatívne kampane, vďaka ktorým spoznávajú naše produkty. Túto hru skrátka nepustíte z rúk, kým ju nedohráte.”

Vtip spočíva v tom, že treba v krátkom čase v slovách dopĺňať chýbajúce písmená – vždy pritom ide symbolicky o E a U. Čím viac slov hráč uhádne, tým väčšiu zľavu na doménu .eu môže získať. Preklikať sa takto môže až k poplatku 2 eurá. Treba však byť naozaj dobrý – v posledných leveloch si tvorcovia pripravili aj také slová ako augumentatívum. A čas na správnu odpoveď je limitovaný.

„Vždy nás bavilo premýšľať nad nákupom aj z inej perspektívy. Takýto spôsob objednávky domén je zábavný, v istom zmysle vzdeláva a trénuje postreh a zároveň si dokážete vybojovať lepšiu cenu,“ vysvetľuje Richard Čermák, prečo sa rozhodli predávať domény formou súťaže.

„Je to kombinácia viacerých vecí, ktoré spolu dobre fungujú. Hra má 7 levelov a musíte byť vážne veľmi bystrý, aby ste sa dokázali presekať všetkými. Práve v týchto dňoch sme spustili novú funkcionalitu a umožnili hráčom získať nový život za zozdieľanie na sociálnych sieťach.“ Hra má zatiaľ pozitívne ohlasy nielen od zákazníkov a fanúšikov. „Dokonca sme sa dozvedeli, že túto hru využíva niekoľko učiteľov na školách pre zlepšenie postrehu a slovnej zásoby žiakov,“ dodáva Richard Čermák.

Viac..  Komisia vyzýva poľnohospodárov, aby sa zúčastnili na prieskume o zjednodušení administratívy

Zároveň však upozorňuje, že ide o krátkodobú kampaň. WebSupport ju spustil v spolupráci s Euridom, správcom .eu domény a potrvá už iba do konca októbra. „No už teraz premýšľame nad tým, ako využijeme túto mechaniku aj v budúcnosti. Ide o veľmi zábavný spôsob nákupu.”

Zatiaľ najlepší hráč dosiahol 4500 bodov a dostal sa tak na cenu 4,35 eur za doménu. Predstavitelia WebSupport ale veria, že sa nájde niekto, ktorý sa dostane ešte vyššie so skóre a ešte nižšie so svojou cenou.

/PR./

O red

Odporúčame pozrieť

internet, pocitac

Toto je 15 najobľúbenejších domén Slovákov. Po .sk a .com na treťom mieste kraľuje európska doména .eu

Je ich veľa, neustále pribúdajú a sú prvým krokom každého projektu, organizácie či firmy, ktorá …

Consent choices