Photo: Samsung

To, čo robíme dnes, nám umožní meniť budúcnosť!

Pred pár rokmi sme si nedokázali predstaviť budúcnosť smartfónov. Pred desiatimi rokmi prišiel na trh prvý inteligentný prístroj Samsung Galaxy. A odvtedy sa začali diať prevratné veci.

V päťdesiatych rokoch minulého storočia odpovedala Doris Dayová na otázku, čo prinesie budúcnosť, piesňou s jednoduchým textom: „Que será, será, či už to bude akokoľvek, bude to tak, ako to bude.“ Optimistický fatalizmus inšpiroval mladú  generáciu, aby si nerobila starosti a dala šancu všetkému, čo prinesie budúcnosť. A samozrejme, pritom zdravo riskovala. Dnes, keď svet vstupuje do novej technologickej éry, Samsung prichádza s avízom, s ktorým nám umožní vytvárať vlastnú budúcnosť. Naozaj?

Desať rokov smartfónu

Spoločnosť spúšťa kampaň na podporu značky, a to v roku, v ktorom oslávi nielen 10 rokov vzniku smartfónu, ale vytvára základy pre ďalšie desaťročie inovatívnych noviniek, ktoré určite prekvapia.

Viac..  Michal Wiezik: Norma Euro7 je potrebná, ale treba ubrať plyn

Samsung siaha po métach

K optimistickému textu na tému budúcnosti pripája smelé tvrdenie: „To, čo dnes robíme, nám umožní meniť budúcnosť.“ Prostredníctvom videa, v ktorom sa predstavujú prelomové technológie, umelá inteligencia a radikálne nové displeje, nás zavedie do sveta zariadení 5G a skladacích displejov, ktoré Samsung uvedie na trh v priebehu roka. Mnohé z nich pomôžu aj výrobcom automobilov posunúť kvalitu na vyššiu technologickú úroveň.

https://drive.google.com/open?id=1GpyXPY-fgXB2H0NIi27M1niTO1_YmNrl.

O Juraj Turis

Odporúčame pozrieť

M. Beňová: Európske investície do inovácií musia smerovať aj na Slovensko

Poslanci Európskeho parlamentu sa budú na úvod tohto týždňového plenárneho zasadnutia zaoberať aj podporou strategických …

Consent choices