Ambrela nahradi PMVRO
Foto: www.ambrela.org.

Ambrela hľadá stážistov alebo stážistky!

Platforma rozvojových organizácií – Ambrela (skrátene Ambrela) je strešnou organizáciou 27 prevažne mimovládnych organizácií na Slovensku (20 riadnych členov a 7 pozorovateľov), ktoré sa venujú rozvojovej spolupráci, humanitárnej pomoci, globálnemu rozvojovému vzdelávaniu a/alebo trvalo udržateľnému rozvoju doma a/alebo v zahraničí a už viac ako 16 rokov zastupuje ich spoločné záujmy na domácej pôde i v zahraničí.

V súčasnosti je Ambrela súčasťou medzinárodného projektu Bridge 47, ktorý sa prioritne venuje advokácii, tvorbe partnerstiev a inováciám v oblasti vzdelávania ku globálnemu občianstvu.

Momentálne hľadá Ambrela do svojich radov stážistov a/alebo stážistky, a to pre oblasť:

  1. Rozvojovej spolupráce (podrobnosti v inzeráte tu),
  2. Globálneho vzdelávania – spoluprácu s Bridge 47 – globálnou sieťou pre vzdelávanie ku globálnemu občianstvu  (podrobnosti v inzeráte tu).

V prípade záujmu o stáž v Ambrele, očakávame odozvu do 8. novembra mailom na daniel.kaba@ambrela.org (pre oblasť rozvojovej spolupráce) a na jakub.zaludko@ambrela.org (pre oblasť globálneho vzdelávania), ako aj priložené dokumenty:

  • Životopis.
  • Motivačný list v angličtine (max. 1500 znakov).
  • Súhlas na spracovanie osobných údajov podľa zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov.

Ďakujeme už vopred všetkým uchádzačom a uchádzačkám za záujem stážovať v Ambrele. Kontaktovať však budeme iba vybraných uchádzačov alebo uchádzačky, najviac spĺňajúcich požadované kritériá.

O dac

Odporúčame pozrieť

Lucia Ďuriš Nicholsonová: Mnohé stáže slúžia k zneužívaniu mladých ľudí

Chcete byť v obraze? Prihláste sa na bezplatný odber spravodajstva z EÚ 👉 PRIHLÁSENIE. Zdieľaj …

Consent choices