bilcik
Vladimír Bilčík, europoslanec /SPOLU, EPP/. PHOTO: European Union 2021.

Europoslanec Vladimír Bilčík: Zastrašovanie poslancov musí polícia okamžite zastaviť

Blaha, Mazurek a ďalší chuligáni už odhodili posledné zábrany a na Facebooku zverejnili mená poslankýň a poslancov s obvinením z vlastizrady.

Aby ste mali všetky fakty – obviniť verejne niekoho zo závažného trestného činu vlastizrady nie je len hocijaká politická rétorika. Je to trestný čin a vyzerá to, že Mazurek a jemu podobní môžu začať šetriť na ďalšiu pokutu.
Statusy Blahu či Mazureka jasne podhadzujú demokraticky zvolených zástupcov ľudí internetovému davu a nepriamo vyzývajú na násilie. Blahovi už stačí len čakať, že nejaký fanatik vezme veci do svojich rúk. Zákerné je to najmä v tom, že fašisti a smeráci zostanú ako vždy v pohodlí svojich limuzín a ľahko si umyjú ruky, ich špinavé zámery za nich vykoná nejaký fanatik. Už sa tak aj deje, po internete kolujú adresy poslancov a tí sú šikanovaní v miestach, kde žijú. Šikane sú tak vystavovaní nielen oni, ale aj ich deti a blízki.

Viac..  Ivan Štefanec: Znemožnime Rusom vyrábať výbušniny a muníciu z našich zdrojov

Po zdravotníkoch sa proruské dezinformačné médiá na Slovensku zamerali na volených zástupcov ľudí. Musíme to rázne zastaviť. Ľudia, ktorí lepia plagáty o vlastizrade, páchajú trestné činy a polícia musí konať. Nenechajme sa však pomýliť, kápovia týchto aktivít sedia v parlamente, sú nimi poslanci fašistov a Smeru. A capo di tuti capi týchto aktivít sedí v Moskve.

Držím všetkým šikanovaným poslankyniam a poslancom palce a ich rodinám želám najmä čo najrýchlejšie zarúky ich bezpečia, na ktoré majú plné právo. Nenecháme sa zastrašovať vo vlastnej krajine.

O red

Odporúčame pozrieť

Vladimír Bilčík: Dobrá správa pre všetkých, ktorým záleží na slobodných médiách

Chcete byť v obraze? Prihláste sa na bezplatný odber spravodajstva z EÚ 👉 PRIHLÁSENIE. Akt …

Consent choices