Lucia Ďuriš Nicholsonová, europoslankyňa /RE/. PHOTO: FB LĎN.

Tak ako, Slovensko? Dokážeš sa dnes pozrieť do tváre matky Juraja? Pýta sa Lucia Ďuriš Nicholsonová

Dnes som sa vysmrkala do servítky, ktorú si normálne kladiem pred svoje politické ústa. Zvyknem písať ako počujem, teraz budem písať ako cítim. Jemnejšie povahy odpustia.

V Bruseli bolo upršané ráno a mne bolo strašne clivo. Je mimoriadne krutou iróniou osudu, že v deň smutného výročia vraždy Matúša a Juraja sa začala formovať vláda z homofóbnych ľudských karikatúr. Je to o to smutnejšie, že toto mentálne pokrivené panoptikum si slobodne zvolili ľudia v demokratických voľbách.

Šimkovičová: LGBT a gender ideológia je to najzvrátenejšie zo zvráteného, čo nám prináša tzv. liberálna demokracia.

Huliak: Striktne sa vyhradzujem voči akejkoľvek agende LGBTI a aby balamutili s tým naše deti. Mätenie mladej generácie vedie k vymazávaniu historickej pamäte národa, k narúšaniu väzieb medzi starými rodičmi, rodičmi a deťmi a toto následne vedie k likvidácii národa

Kuffa: Nechať chorých ľudí behať po uliciach a nechať ich bez pomoci je veľmi vážna chyba. …máme psychiatrov, liečebne. Lepšie by ti bolo, keby ti zavesili mlynský kameň na krk a hodili ťa do vody.

Danko: Možno vás ubezpečím v tom, že urobím všetko preto politicky, aby sa na Slovensku práva LGBTI ani iných hodnôt nepresadzovali.

Ten pologramotný Danko nevie ani vlastnú nenávisť poskladať do vety, ktorá by v slovenčine dávala zmysel. Chcel povedať zhruba toto: Môžem vás ubezpečiť, že politicky urobím všetko pre to, aby sa na Slovensku hodnoty a práva LGBT a iných menšín nepresadzovali.

Počúvajte, vy ľudské omyly… postavíte sa pred Danku, matku Juraja Vankuliča a poviete jej tieto odvážne výroky do tváre? Povieš jej to ty, Štefan, že jej syn bol chorý a mali mu radšej zavesiť mlynský kameň na krk a hodiť do vody? Bol chorý on, lebo inak ľúbil alebo bol chorý ten výchovou domrzačený vrah, ktorý Juraja zabil? Kde ste sa schovávali, vy zbabelí inkvizítori, keď bolo treba otvorene odsúdiť vraždu tých dvoch nevinných chlapcov? Keby ste naskladali vaše zbytočné nenávistné životy na jednu misku váh, keby si Kuffa ľahol na Šimkovičovú a prikryli by vás Huliak s Dankom a na druhej miske by boli len duše Juraja a Matúša, aj tak by ste ich nikdy, nikdy neprevážili. Lebo ste len tupé a zlé NIČ.

Viac..  Miriam Lexmann: Slovensko má obrovskú príležitosť zatepliť budovy za európske peniaze

Nie je problém, že ste. Boh nám sem na skúšku zoslal všelijaké omyly prírody – Jeffreyho Dahmera, Teda Bundyho aj hurikán

Katrina. Problém je, že Slovensko si vás slobodne zvolilo do vlády.

Tak ako, Slovensko? Dokážeš sa dnes pozrieť do tváre Danky?

Lucia Ďuriš Nicholsonová, europoslankyňa /RE/.

O red

Odporúčame pozrieť

zdravotne postihnuti

Európsky parlament prijíma preukaz pre osoby so zdravotným postihnutím pre celú EÚ

Európski poslanci dali poslednú zelenú európskemu preukazu pre osoby so zdravotným postihnutím a európskemu parkovaciemu …

Consent choices