3x voľné pozície a stáže v Google v Dubline, v Prahe aj v Bratislave – toto nezmeškaj!

Dnes tu máme pre vás až tri možnosti od spoločnosti Google v Európe. V krásnych mestách ako Praha, Bratislava a Dublin.

Je angličtina Tvojim druhými jazykom? Študoval/a si alebo pracoval/a v zahraničí? Máš vynikajúce akademické výsledky z top slovenskej alebo zahraničnej univerzity? Môžeš sa na svojom CV pýšiť množstvom ocenení, zaujímavých úspechov/projektov, dobrovoľníckou činnosťou?

 

Tak Google hľadá práve TEBA!

Associate Account Strategist pre Slovákov (DUBLIN)

Pre Google sú malé a stredné firmy veľmi dôležité. Práca so širokou škálou reklamných možností poskytujúca optimálne reklamné riešenie pre každého klienta od Google. Ak máte veľký záujem o digitálny marketing a máte podnikateľského ducha, tak práve toto je pozícia pre vás v Dubline. Pracujete ako súčasť vysoko kvalitného tímu a predvádzate svoju kreativitu, rast a transformáciu podnikania. Na túto pozíciu hľadajú práve Slováka. Viac informácii nájdeš TU.

Marketing  (BRATISLAVA)

V Bratislave okrem iného hľadajú človeka na marketingovú pozíciu. Požadované sú maximálne 3 roky po štúdiu, veľmi silné analytické schopnosti, skúsenosti s project managementom a kreativita. Je to práca na plný úväzok v tíme marketérov, pričom skúsenosti z reklamných agentúr sú veľkým plusom a ak má uchádzač zahraničné skúsenosti, tak by sa určite mal prihlásiť. Pozícia je v Bratislave.

6 mesačná stáž v Google- Agency Communication Coordinator (PRAHA)

Ak ste talentovaný študent, tak Google práve teraz v Prahe hľadá stážistu/tku na 6 mesiacov, ktorý by pracoval ako Agency Communication Coordinator. Uchádzač musí mat status študenta a mohol by  nastúpiť ideálne 1. februára 2015. Budete pracovať na mapovaní a analýzach komunikačných kanálov s médiami a kreatívnymi agentúrami. Je dôležité, aby ste vedeli dobre po anglicky, mali analytické myslenie a vedeli pracovať v tíme. Stáž je v Prahe. Viac informácii nájdeš TU.

Ak máte záujem o jednu z týchto možností, zašlite prosím e-mail na: jzbonkova@google.com so svojím CV a do predmetu zadajte mesto o ktoré sa uchádzate.

Ozývame sa iba kandidátom, ktorí spĺňajú kritéria výberu.

Pre spravodajský portál EuropskeNoviny.sk spracoval Miroslav Hajnoš, redaktor zameraný na vzdelávanie a možnosti v EÚ.

O Miroslav Hajnoš

Odporúčame pozrieť

Komisia uverejňuje správu o stave Schengenu s prioritami na nasledujúci rok

Komisia predstavila správu o stave Schengenu za uplynulý rok, ktorá zároveň stanovuje nové priority na nasledujúci …

Consent choices