Prihláste sa na stáž v Európskom centre pre moderné jazyky!

logostaz2Európske centrum pre moderné jazyky ponúka stáže už od roku 1997. Systém sa osvedčil vďaka veľmi úspešným prostriedkom pre rozvíjanie ďalších kontaktov medzi strediskom a jeho členskými štátmi. Nábor mladých odborníkov z celej Európy pre pripojenie sa k tímu aspoň na krátku dobu je úspešnou inováciu pre centrum. Taktiež to podporuje atmosféru interkultúrneho vzdelávania. Pre stážistov sú to často prvé skúsenosti z medzinárodnej organizácie. Európske centrum pre moderne jazyky sa nachádza v Rakúsku.

Doba trvania a oblasti pre stáže

Európske centrum pre moderne jazyky ponúka stáže trvajúce všeobecne 6 mesiacov dvakrát ročne.

Stážisti si môžu vybrať s nasledovných oblastí:

  • Organizovanie podujatí a stretnutí
  • Dokumentácia a zdroje
  • Internetové stránky strediska
  • Financie a všeobecné správa

1974286_10202305377492983_479884840_oTomáš Hajdušek z FutureGenerationEurope hovorí: „To čo odlišuje mladých absolventov pri ich vstupe na pracovný trh sú pracovné skúsenosti a predošlý pobyt v zahraniční, prípadne zahraničná stáž. Zamestnávatelia oceňujú lepšiu jazykovú vybavenosť,  väčšiu flexibilitu a skúsenosť s medzinárodným prostredím. Práve vďaka stáži v Európskom centre pre moderné jazyky môžu študenti získať tieto cenné poznatky, ktoré neskôr uplatnia v praxi. “

Termín podávania žiadostí je do  28. februára pre obdobie júl 2015 až december 2015. Viac informácii a taktiež aj prihlášku môžete nájsť TU.

Pre spravodajský portál EuropskeNoviny.sk spracoval Miroslav Hajnoš, redaktor zameraný na vzdelávanie a možnosti v EÚ.

O Miroslav Hajnoš

Odporúčame pozrieť

Cipollone: Inflácia v eurozóne môže v polovici roka 2025 dosiahnuť cieľ ECB

Európska centrálna banka (ECB) je stále viac presvedčená, že inflácia v eurozóne klesne späť na …

Consent choices