Európske fórum mládeže hľadá vedúceho politiky a advokácie za 4000 EUR mesačne

Európske fórum mládeže (YFJ) je platforma mládežníckych organizácií v Európe. Nezávislá, demokratická a predstavuje viac ako 90 národných rád mladých a medzinárodných mládežníckych organizácií z celého kontinentu. Fórum mládeže pracuje na podpore mladých ľudí aktívne sa zapojiť do spoločnosti s cieľom zlepšiť svoj vlastný život tým, že reprezentuje a obhajuje ich potreby a záujmy a tiež záujmy svojich organizácií voči európskym inštitúciám, Rade Európy a Organizácii spojených národov.

A práve teraz hľadajú nového vedúceho riaditeľa pre oddelenie politiky a advokácie práv mladých. Úspešný kandidát povedie oddelenie politiky a advokácie a bude podriadený generálnemu tajomníkovi Európskeho fóra mladých.

Doba trvania zmluvy je päť rokov. Zmluva je na plný úväzok (35 hodín týždenne) a hrubý mesačný plat (pre pozíciu M3 podľa kolektívnej zmluvy v súčasnej dobe aplikovanej na Európskom fóre mládeže) je 3,825 EUR. Cestovné výdavky v rámci bruselského regiónu sú zahrnuté v Európskom fóre mládeže.

Viac informácii, kritéria atď., nájdete na oficiálnej stránke TU, uzávierka je do 3. mája. 2015.

Pre spravodajský portál EuropskeNoviny.sk spracoval Miroslav Hajnoš

O Miroslav Hajnoš

Odporúčame pozrieť

Europoslanci schválili podporu obchodu pre Ukrajinu aj ochranu poľnohospodárom EÚ

Európsky parlament v utorok schválil predĺženie dočasných opatrení na liberalizáciu obchodu pre Ukrajinu a zároveň …

Consent choices