Napíš esej a vyhraj výlet do Štrasburgu s europoslancom Štefancom

Future Generation Europe vyhlasuje súťaž o najlepšiu a najoriginálnejšiu esej! Prvé dve miesta získajú možnosť zažiť nezabudnuteľný výlet do EURÓPSKEHO PARLAMENTU v Štrasburgu. Okrem toho sa môžete tešiť na VECNÉ CENY od kníhkupectiev Martinus a Artforum.

11150417_1595977927349824_1778199552197861865_n

Napíš esej na tému: „Ako si predstavujem lídra Európskej únie?“ a pošli ju v PDF formáte na e-mail: sutaz@esn.sk. Esejistická súťaž je určená žiakom stredných škôl, podmienkou je odoslanie originálnej eseje s rozsahom maximálne 2 normostrany (minimálne 400 slov).

„Súťaž je pre nás skvelý spôsob rozšíriť si naše portfólio aktivít a tým pádom priniesť mladým ľuďom ešte viac príležitostí rozvinúť svoj potenciál. Tešíme sa na názory a idey mladých perspektívnych ľudí,” vysvetľuje predseda Future Generation Europe Matúš Jarolín.

Ešte stále váhaš, či sa zapojiť? „Ide o jedinečnú príležitosť pre každého mladého človeka – vidieť, čo všetko skrýva Európsky parlament aj samotný Štrasburg. Príjemným bonusom navyše je možnosť precvičiť si angličtinu a spoznať množstvo zaujímavých ľudí,“ podotýka koordinátorka súťaže Jana Kocianová.

Viac..  Ženy musia mať plnú kontrolu nad svojimi sexuálnymi a reprodukčnými právami

Zapojiť sa môžeš do 16. mája 2015! Súťaž pre teba pripravil tím Future Generation Europe pod záštitou europoslanca Ivana Štefanca v spolupráci s Európskym Dialógom, Stredoškolskou študentskou úniou Slovenska a Alianciou stredoškolákov ŠTUDENT!

Pre spravodajský portál EuropskeNoviny.sk spracoval Miroslav Hajnoš

O Miroslav Hajnoš

Odporúčame pozrieť

Ivan Štefanec: Financie pre poľnohospodárstvo musia končiť na účtoch poľnohospodárov

Európska ľudová strana pokračuje v dialógu o európskom poľnohospodárstve a Európskej farmárskej dohode v Taliansku …

Consent choices