Urgentne sa hľadá až 6 účastníkov na tréning zameraný na zdravú životosprávu. Tréning hradí Erasmus Plus!

 

Poľská organizácia Stowarzyszenie Rekreacyjno-Sportowe “Aktywna Dąbrowa” bude v auguste organizovať tréning (mládežnícku výmenu) s názvom „Run4fit“. Tréning bude zameraný na prehĺbenie znalostí o zdravom životnom štýle v každodennom živote (šport, jedlo,návyky). Účastníci sa naučia ako pripraviť stratégiu cvičenia pre každého (na základe funkčného tréningu) a ako dodržiavať zdravú životosprávu.

Tréning sa bude konať od 15. augusta do 23. augusta 2015 v Poľskom mestečku Poronin. Tréning je financovaný z projektového rámca Erasmus Plus, čo znamená, že celý tréning je zadarmo a organizátori zabezpečia ubytovanie, stravu ale aj odvoz na tréning. Ten je určený až pre 6 účastníkov zo Slovenska.

Jana Gasperová zo startup centra GROWUP uviedla: “Správna životospráva a zdravý životný štýl sú nepochybne veľkým predpokladom pre dosiahnutie úspechu. Veď ako inak sa dá zvládnuť to neuveriteľné tempo, ktorým dnes mladí a kreatívni ľudia žijú? Je teda nevyhnutné na chvíľu sa zastaviť a zamyslieť sa… tento projekt je jedinečná skúsenosť ako sa dozvedieť čo najviac, spoznať určité kultúrne odlišnosti, ktoré nepochybne v tejto oblasti sú….“

Ak máte záujem prosím prihláste sa čím skôr na e-mailovej adrese project-poland@wp.pl ale na piotrek.wroblewski@gmail.com.
Viac informácií nájdete v info balíčku TU.

Pre spravodajský portál EuropskeNoviny.sk spracoval Miroslav Hajnoš

O Miroslav Hajnoš

Odporúčame pozrieť

E. Brogiová: Zákon o slobode médií je súčasťou úsilia EÚ o posilnenie demokracie

Žurnalistiku a slobodné médiá budeme po súčasnom „informačnom zmätku“ opäť vnímať ako kľúčový prvok verejnej …

Consent choices