Vidíme sa, hosť Tomáš Valášek. Zdroj foto: FB EK na Slovensku

Vidíme sa: Pozrite si nový diel s Tomášom Valáškom

Pozrite si nový diel diskusnej relácie Vidíme sa, ktorú pripravuje Zastúpenie Európskej komisie na Slovensku. „Dobré rozhodnutia sa ťažko rodia v čase kríz, vtedy sme viac náchylní strieľať tak trochu od pása…“ hovorí na margo spolupráce medzi krajinami EÚ v čase pandémie Tomáš Valášek.

Zaujíma vás, čo si o európskej spolupráci v čase koronakrízy ale aj o hospodárskej pomoci EÚ myslí Tomáš Valášek? Pustite si druhý diel našej novej série Vidíme sa, kde vedúci Zastúpenia Európskej komisie na Slovensku Ladislav Miko diskutuje s predsedom Výboru NR SR pre európske záležitosti. Dozviete sa, ako nás mení kríza súvisiaca s pandémiou ochorenia Covid-19, aké výhody nám poskytuje členstvo v Únii a čo by malo byť súčasťou reformného plánu Slovenska.

Viac..  Eugen Jurzyca: Prvé návrhy normy Euro 7 boli príliš ambiciózne

Nové diely Vidíme sa vychádzajú každý pondelok na YouTube Zastúpenia Európskej komisie aj na ich Facebooku. Ladislav Miko v nich so svojimi hosťami pravidelne diskutuje o súčasnom dianí v Európskej únii a na Slovensku, ale aj o ich osobných názoroch na EÚ a jej politiky.

O mam

Odporúčame pozrieť

Komisia navrhuje nové opatrenia zamerané na zručnosti a talenty

Komisia predložila celý rad nových iniciatív v rámci balíka zameraného na zručnosti a mobilitu talentov, …

Consent choices