Norbert Kurilla, poradca prezidentky Z. Čaputovej. PHOTO: FB Zastúpenie EK na Slovensku

Najnovší diel VIDÍME SA s Norbertom Kurillom

Je v národnom záujme naplniť naše medzinárodné klimatické záväzky, keďže ide o zdravie našich ľudí a lepšiu konkurencieschopnosť ekonomiky, ktorá tak bude lepšie odolávať klimatickej zmene,“ pripomína Norbert Kurilla.

Zaujíma vás, čo všetko spočíva v úlohe poradcu prezidentky SR pre environmentálne záležitosti, ako prispieva prezidentská kancelária ku klimatickej neutralite a ako dopadol medzinárodný klimatický samit v Glasgowe? Odpovede na tieto ale aj ďalšie otázky vám prinášame v našom ďalšom videu zo série Vidíme sa, kde sa šéf Zastúpenia EK na Slovensku, Ladislav Miko, rozpráva s Norbertom Kurillom, poradcom prezidentky SR Zuzany Čaputovej a bývalým štátnym tajomníkom Ministerstva životného prostredia SR.

Nové diely Vidíme sa vychádzajú každý pondelok na YouTube aj Facebooku Zastúpenia Európskej komisie na Slovensku. Jednotlivé epizódy si môžete vypočuť aj v audio verzii, ako podcast na Spotify. Ladislav Miko v nich so svojimi hosťami pravidelne diskutuje o ich osobných názoroch na Európsku úniu, ale aj na aktuálne dianie na Slovensku a v celej EÚ.

Viac..  Bilčík k debate o Slovensku v EP: Dnes potrebujeme ešte viac brániť slobodné médiá a právny štát

O mam

Odporúčame pozrieť

Najnovší diel VIDÍME SA s Vladimírom Šuchom

„Som presvedčený, že akékoľvek iné riešenie ako európske bude pre Slovensko veľmi zlé,“ pripomína Vladimír …

Consent choices