Katarína Roth Neveďalová, europoslankyňa /SMER-SD, SD/. PHOTO: FB KRN.

Katarína Roth Neveďalová: Predstavte si, že šéf FBI by zatkol šéfa CIA a NSA a NCIS

Predstavte si, že šéf FBI by zatkol šéfa CIA a NSA a NCIS. Vyhlásil by, že ich riadi cez telefón podnikateľ, ktorý pred 2 rokmi zmizol, a zakonšpiroval to tak, že aj keď ho oni nepoznajú, ani sa nestretávajú, nemajú kontakt, ale funguje to a riadi ich. A americký prezident by vyhlásil, že je to všetko ok, že žiaden problém nie je.

Toto nie je nový americký trhák, ale slovenská realita. Čo sme ale čakali. Žiadne osvietenie sa nekonalo. I keď sa zdalo, že keď včera prezidentka citlivo nezvažovala a zachovala sa trochu štátnicky a žiadala zvolať Bezpečnostnú radu štátu a odpovede. A aj keď premiér, ktorý si ešte nestihol prečítať ústavu a asi nemá žiadneho poradcu s aspoň minimálnou skúsenosťou, najskôr vyhlásil, že je hysterická, ale po tom, čo mu povedali, že aj ujo z Hornej Dolnej vie, že je jeho psiou povinnosťou prezidentke vyhovieť, zvolal toto stretnutie. Nakoniec to však dopadlo tak, ako vždy.

Nič sa vraj nedeje a zas je to všetko “lebo Fico”. Takže celé si to vymyslel SMER. Asi si nevšimli, že väčšina relevantných politických strán žiadala vysvetlenie a vyjadrila znepokojenie nad tým, čo sa deje. Oni si pozreli iba vyhlásenia PS a Demokratov a tí povedali, že je všetko ok. Tým druhým menovaným by som odporučila, aby svojho predsedu Hegera radšej už nepúšťali na tlačovky, ani do tretieho radu, lebo lieky, drogy a alkohol dokopy nerobia dobrotu.

Viac..  Katarína Roth Neveďalová: Opozícia znova útočí na Slovensko v Bruseli

Takže zase sa ukázalo, komu slúži táto Čaputovej vláda. Otázne je, dokedy a koľko ešte budú kryť a čo všetko odpustia. Alebo či už ten Soroš v Amerike konečne zdvihne telefón a povie, že už z Európy odišiel a žiadne pokyny už neprídu, že už nemajú čakať.
Možno čakáme na to, kým niekto príde tankom do prezidentského paláca a zakričí, že má rozviazané ruky.

Alebo rátame, koľko námestníkov majú ešte ostatné silové inštitúcie a koľkých ešte pozatvárame, aby Hamran mohol robiť ďalšie nezmyselné tlačovky, ktoré ani po dvoch zhliadnutiach a 3 paralenoch nedávajú zmysel.

Katarína Roth Neveďalová, europoslankyňa /SMER-SD, SD/.

O red

Odporúčame pozrieť

Katarína Roth Neveďalová: Opraviť to, čo sa dá

Finálne sme dnes schválili právo na opravu pre celú EÚ. Ak si niečo kúpime a …

Consent choices