Si vodcovský typ? Zaujímaš sa o politické dianie a si proaktívny? Rozvíjaj svoje schopnosti!

Definoval by si sám seba ako mladého lídra, ktorý rád komunikuje a kriticky myslí? Rozvíjaj svoje schopnosti, nadobudni nové kontakty a pomôž svojej kariére. Pýtaš sa ako?

Teraz máš možnosť zúčastniť sa cyklu seminárov mäkkých zručností a spolupracovať s Radou mládeže Slovenska. Prihlásiť sa môžeš do 17. augusta!

 

Seminár pre osobný rozvoj mladých lídrov vychádza z potreby pripraviť mladých ľudí na zapájanie sa do tvorby politiky mládeže a aktivít Štruktúrovaného dialógu.

Seminár pozostáva z praktických a teoretických blokov. Účastníci sa dotknú aj problematiky manažmentu manažmentu mládežníckych neziskových organizácií.

Čo musíš spĺňať, aby si sa mohol prihlásiť?

  • vek 16 – 25 rokov,
  • plynulá znalosť angličtiny (úroveň B2 a vyššia podľa spoločného Európskeho jazykového rámca),
  • asertivita, ochota sa učiť novým veciam, záujem o národnú/EÚ politiku mládeže,
  • predchádzajúca skúsenosť s pôsobením v mládežníckej organizácii alebo účasťou na projektoch Erasmus+ výhodou.
Viac..  Peter Pollák: Neuhneme ani o milimeter a budeme neustále bojovať za to, aby sme Slovensko vrátili na cestu demokracie

Účastník, ktorý absolvuje všetky tri fázy seminára, dostane na jeho konci certifikát Youth pass ako potvrdenie kompetencií, ktoré nadobudol počas projektu.

Ubytovanie a strava budú účastníkom zaistené v mieste konania seminára, cestovné náklady budú preplatené po predložení dokumentácie o cestovnom.

Prihlášku spolu so životopisom a krátkym motivačným listom pošlite emailovú adresu: petrikovicova@mladez.sk do 17. augusta 2016.

Viac informácii získate TU.
Pre spravodajský portál EuropskeNoviny.sk spracovali Miroslav Hajnoš a Michaela Barnová.

 

O mib

Odporúčame pozrieť

Michal Wiezik: Ak sa žena rozhodne podstúpiť umelé prerušenie tehotenstva, musí dostať vysokokvalifikovanú zdravotnú starostlivosť

Chcete byť v obraze? Prihláste sa na bezplatný odber spravodajstva z EÚ 👉 PRIHLÁSENIE. Ženy …

Consent choices