Unikátna sociálna aplikácia Coupling.me mení spôsob akým sa ľudia stretávajú

Na Slovensku vznikla unikátna sociálna aplikácia Coupling.me, ktorá je založená na myšlienke, že ľudia by sa mali stretávať –  nielen v digitálnom svete. Mení spôsob akým sa ľudia stretávajú tým, že prepája svet offline a online ako žiadna iná aplikácia. Prostredie aplikácie funguje na pozadí reálnej mapy, má atraktívny dizajn a ponúka jednoduché a zábavné používanie.

Samozrejme na to, aby aplikácia mohla plnohodnotne fungovať, je potrebné ju rozšíriť medzi ľudí. Takouto príležitosťou sú aj rôzne konferencie a podujatia pre start-upy. S podporou Slovak Business Agency sa tím Coupling.me práve pripravuje na jednu z významnejších konferencii vo svete technológií – TechCrunch Disrupt San Francisco.

Bližšie o Coupling.me:

Základom aplikácie sú dve funkcie.

Funkcia Discover

Používateľovi umožňuje zistiť, čo sa deje priamo v jeho okolí, nájsť ľudí s vášňou pre rovnaké činnosti.  Prostredníctvom statusu môže dať ostatným o sebe vedieť, čo práve robí, plánuje robiť a nájsť si sparingpartnera na trávenie voľného času, s ktorým môže ísť na kávu, do kina, na športovanie, alebo sa len tak zoznámiť.

Funkcia Flashback

Denne stretávame množstvo ľudí  v  MHD, na ulici, ale aj pri návšteve cudzej krajiny… Ak používateľ stretol  niekoho, kto ho zaujal, ale nemal dostatok odvahy nadviazať kontakt, alebo to situácia  nedovolila, pomôže aplikácia. S Coupling.me môže používateľ opäť nájsť svoju „premeškanú príležitosť“ zdieľaním odkazu pre niekoho, kto ho zaujal.

Viac..  L. Miko: Slovensko naplno nevyužíva potenciál, ktorý mu EÚ ponúka

Aplikácia ponúka aj Chat na súkromnú konverzáciu..

Coupling.me je založená na reálnych ľuďoch, reálnych situáciách a  skutočných zážitkoch. Dáva slobodu a možnosť používateľovi zoznámiť sa s niekým, koho by mu iné aplikácie neponúkli.

Staňte sa aj Vy súčasťou sveta Coupling.me a nájdite si kamarátov alebo spriaznenú dušu 😉

Aplikácia  je dostupná zdarma pre IOS a Android zariadenia.

AppStore https://itunes.apple.com/sk/app/coupling.me/id964138052?l=sk&ls=1&mt=8

Google play https://play.google.com/store/apps/details?id=me.coupling.app

O dac

Odporúčame pozrieť

L. Miko: Slovensko naplno nevyužíva potenciál, ktorý mu EÚ ponúka

Vstup do EÚ priniesol Slovensku výrazné zlepšenie v mnohých oblastiach, bez neho by sa mohlo …

Consent choices