kancelária Ivana Štefanca
Oficiálne otvorenie kancelárie Ivana Štefanca v SR. PHOTO: kancelária.

Štefanec otvoril svoju prvú kanceláriu v Bratislave, ďalšia bude v Košiciach

kancelária Ivana Štefanca
Oficiálne otvorenie kancelárie Ivana Štefanca v SR. PHOTO: redakcia/tkl.

Ivan Štefanec, jeden z našich trinástich europoslancov otvoril svoju prvú kanceláriu ako stále pracovisko v Bratislave. V priebehu nasledujúceho mesiaca plánuje otvoriť ďalšiu v Košiciach.

Bratislavská kancelária sa nachádza v administratívnej budove na ulici Pri Starej prachárni 14 v mestskej časti Nové mesto. Styk s verejnosťou zabezpečuje jeho lokálna asistentka Radana Berglová.

Košická kancelária bude občanom k dispozícii od októbra na adrese Slovenskej jednoty 10, v mestskej časti Košice – Staré mesto.  Jej vedenie má na starosti bývalá poslankyňa NR SR za SDKÚ-DS Jarmila Tkáčová.

Ivan Štefanec považuje osobný kontakt s občanmi za najlepší spôsob komunikácie, ktorý nič nenahradí a aj z tohoto dôvodu považuje kancelárie za veľmi dôležité. Súčasťou obidvoch kancelárií bude aj zbierka informačných materiálov o význame a činnosti Európskej únie a Európskeho parlamentu.

Občania môžu využívať úradné hodiny v bratislavskej kancelárii každý piatok od 10. do 12.  hodiny, kedy sa môžu s europoslancom aj osobne stretnúť, v Košiciach bude kancelária otvorená pre občanov aspoň jeden deň v mesiaci. „Teším sa, že sa budem stretávať s občanmi, zbierať ich návrhy a pripomienky ako inšpiráciu pre moju prácu. Tak isto je pre mňa dôležitá aj pomoc občanom a zároveň privítam aj podnety ako zlepšiť legislatívu, ktorá z európskej úrovne čoraz viac ovplyvňuje našu slovenskú realitu“, uviedol pre spravodajský portál EuropskeNoviny.sk Ivan Štefanec.

Viac..  Ivan Štefanec: Spoločná obrana musí byť prioritou

O tkl

Odporúčame pozrieť

Ivan Štefanec: Financie pre poľnohospodárstvo musia končiť na účtoch poľnohospodárov

Európska ľudová strana pokračuje v dialógu o európskom poľnohospodárstve a Európskej farmárskej dohode v Taliansku …

Consent choices