Prihláste sa na letnú školu UNAOC-EF v New Yorku!

logostaz1Letná škola UNAOC-EF predstavuje jedinečný priestor pre učenie a spoluprácu, ktorá víta rozmanitosť účastníkov, rečníkov a pedagógov zo širokého spektra pôsobnosti. Škola bude priestorom pre nadobudnutie rôznych perspektív a skúseností, ďalej bude možnosťou prispieť k lepšiemu porozumeniu a rešpektu medzi ľuďmi, podporí nové myslenie, a tiež inšpiruje kontextové akcie a riešenia.

Téma tohtoročnej Letnej školyUNAOC-EF je: mládež pre pozitívne sociálne zmeny.

Presvedčenie, že mladí ľudia sú hnacou silou pozitívnej sociálnej zmeny je základom pre Letnú školu UNAOC-EF. Túto skvelú možnosť môže využiť 75 mladých ľudí vo veku 18 až 35 z celého sveta, aby našli riešenie naliehavých globálnych výziev v súvislosti s kultúrnou a náboženskou rozmanitosťou.

10526148_10152527063448548_9097890450698187965_nRastislav Martiška, predseda VZ Študentskej rady vysokých škôl SR pripomenul: „Letná škola organizovaná UNAOC-EF je skvela príležitosť pre mladých ľudí získať nové skúsenosti v oblasti kultúrnych, naboženských a sociálnych otázok, nadviazať nové kontakty a zažiť nikdy neutíchajúcu svetovú metropolu. New York som navštívil pred dva a pol rokmi a pre mna je to jedno z najfascinujucejšich miest, ktoré som v Amerike navštívil. Preto tutú letnú šklu odporúčam ako skvelú príleziťosť pre každého mladého človeka“

Prihlásiť sa môžete do 9. marca na nasledujúcom odkaze TU.

Pre spravodajský portál EuropskeNoviny.sk spracoval Miroslav Hajnoš, redaktor zameraný na vzdelávanie a možnosti v EÚ.

 

O Miroslav Hajnoš

Odporúčame pozrieť

koronavirus

V New Yorku objavili znepokojujúci nový variant

V New Yorku a ďalších oblastiach na severovýchode Spojených štátov objavili znepokojujúci nový variant koronavírusu. …

Consent choices