Hľadá sa 11 mladých ľudí na mediálnu akciu v Bruseli! (Mzda 540 EUR za 3 dni)

Európska mládežnícka organizácia novinárov (EYP) hľadá 11 mladých motivovaných novinárov, aby sa stali súčasťou udalosti s názvom “European Youth Media Days” v Bruseli. Táto udalosť patrí medzi jednu z najväčších akcií pre mladých novinárov a ľudí, ktorí pracujú s médiami v Európe.

Členovia tímu budú spolupracovať na 6 mediálnych workshopoch, alebo budú pomáhať účastníkom a organizátorom s externou komunikáciou, vedením účastníkov a logistických príprav v priebehu troch dní.

EYP podporuje mladých novinárov, ale aj mediálnych tvorcov a ich organizácie. Spoločne pracujú pre slobodu, rozmanitosť a kvalitu žurnalistiky. EYP podporuje prístup k povolaniu na medzinárodnej, európskej a miestnej úrovni. Pre viac pozrite si nasledovný dokument.

Filip Sekan z keygroup. nám prezradil: “Európska únia sa snaží rôznymi podujatiami, programami a akciami podporovať mládež, aby sa na trhu práce nestratili a našli si tak adekvátne zamestnanie v oblasti ktorú študujú. Jedným z takýchto je aj práve European Youth Media Days zameraný pre mladých novinárov. Účasť na takomto podujatí môže študentom žurnalistiky, resp. tým, ktorí sa pracovne pohybujú v oblasti médií napomôcť v profesionálnom raste  a byť dôležitým impulzom v ich ďalšej kariére.”

European Youth Media Days 2015 sa bude konať v Európskom parlamente v Bruseli 20- 22 októbra 2015, kde sa celkovo zúčastní viac ako 80 mladých novinárov.

Organizátori vám zabezpečia stravu, ubytovanie a letenky do Bruselu, plus každý dostane paušálne 540 EUR.

Ak chcete zapojiť a dozvedieť sa viac informácii, navštívte oficiálnu stránku TU.

Pre spravodajský portál EuropskeNoviny.sk spracoval Miroslav Hajnoš

O Miroslav Hajnoš

Odporúčame pozrieť

Cipollone: Inflácia v eurozóne môže v polovici roka 2025 dosiahnuť cieľ ECB

Európska centrálna banka (ECB) je stále viac presvedčená, že inflácia v eurozóne klesne späť na …

Consent choices