alkohol
Ilustračné PHOTO: © European Union-EP.

V Pardubiciach tajne prevádzkovali pohostinstvo. Hostia sa cez kuchyňu snažili ujsť pred políciou

V českých Pardubiciach polícia odhalila pohostinstvo, ktoré bolo otvorené v čase núdzového stavu. Hovorca polície Jiří Sejkora potvrdil, že zadržali osem ľudí.

Pre obmedzenia súvisiace s bojom proti šíreniu koronavírusu mal byť vstup do prevádzky zatvorený. Ak ste sa chceli dostať do vnútorných priestorov, museli ste zavolať na číslo pre rozvoz jedla.

Majitelia podniku zalepili okná nepriehľadnou fóliou, prechod na terasu zakrývali deky a záclony.

„Navonok sa všetko tvárilo, že vo vnútri je zhasnuté,“ dodal hovorca polície. Keď polícia zabúchala na dvere, v pohostinstve zhasli svetlá a prestala hrať hudba.

Keď hostia začuli policajtov, snažili sa ujsť cez kuchyňu, avšak tam už na nich čakala hliadka. Na stoloch následne našli čapované pivá či zapálené cigarety.

Viac..  Slovensko je v Indexe prosperity na 24. mieste v EÚ

Prevádzkovateľ pohostinstva polícii tvrdil, že všetci zákazníci bývajú v budove, kde sa nachádza aj pohostinstvo. Všetci prítomní mali pozitívnu dychovú skúšku na alkohol.

O Marco Németh

Naším najmladším kolegom je Marco Németh. Je študentom osemročného gymnázia a Milestone Institute v Budapešti. Marco je autorom knihy Európa v Kocke, ktorá zjednodušene vysvetľuje fungovanie Únie, a zachytáva náš život v nej. Vo svojich článkoch prináša informácie o najaktuálnejších udalostiach z domova, zo sveta a najmä z Európskej únie.

Odporúčame pozrieť

koronavirus

Zaočkovanosť potrebujeme zvýšiť o 30 percent, tvrdí konzílium odborníkov. Naďalej sme najhorší na svete

Potrebujeme zvýšiť zaočkovanosť proti ochoreniu COVID-19 o 30 percent. Uviedla to v mene konzília odborníkov …

Consent choices