Anetta Vaculíková, ambasádorka Food Foundation Jamieho Olivera na Slovensku a zakladateľka iniciatívy Skutočne zdravá škola. PHOTO: YT Zastúpenie EK na Slovensku

Najnovší diel VIDÍME SA s Anettou Vaculíkovou

„To, čo jeme, ovplyvňuje naše fyzické aj psychické zdravie, ale aj našu planétu a životné prostredie,“ pripomína Anetta Vaculíková.

Je pre milovníkov dobrého jedla dôležité, čo robí EÚ „v kuchyni“? Dá sa stravovať zdravo, udržateľne a nie príliš draho? Aký majú vplyv potraviny na naše zdravie a životné prostredie? Odpovede na tieto ale aj ďalšie otázky nájdete v ďalšom videu zo série Vidíme sa, kde sa šéf Zastúpenia EK na Slovensku, Ladislav Miko, rozpráva s Anettou Vaculíkovou, ambasádorkou Food Foundation Jamieho Olivera na Slovensku a zakladateľkou iniciatívy Skutočne zdravá škola.

Nové diely Vidíme sa vychádzajú každý pondelok na YouTube a Facebooku Zastúpenia Európskej komisie. Jednotlivé epizódy si môžete vypočuť aj v audio verzii, ako podcast na Spotify. Ladislav Miko v nich so svojimi hosťami pravidelne diskutuje o ich osobných názoroch na Európsku úniu, ale aj na aktuálne dianie na Slovensku a v celej EÚ.

Viac..  Jozef Mihál: Novela o energetickej hospodárnosti budov bude mať veľký význam aj pre Slovákov

O mam

Odporúčame pozrieť

Najnovší diel VIDÍME SA s Vladimírom Šuchom

„Som presvedčený, že akékoľvek iné riešenie ako európske bude pre Slovensko veľmi zlé,“ pripomína Vladimír …

Consent choices